suurshnautser
Phoenix Emperor Cassidy & Kadri Repson
BH KK-1

Kadri endast ja Cassyst:

Cassy on minu esimene päris oma koer. Minu silmis täpselt selline nagu üks koer olema peab: piisavalt kangekaelne, aga samas ka hea töötahtega ja energiline. Cassy on harjunud igapäevaste pikkade jalutuskäikudega ning treeningutega ja vähemaga ta enam ei lepi. Kodus on ta mõnus perekoer, kuid peamiselt kuulab siiski ainult minu sõna.

Trennis käimine on meie jaoks hobi, mida me mõlemad naudime. Algaja koeraomanikuna tunnistan, et kõik otsused ei ole alati olnud õiged, kuid selle paari aastaga oleme saanud palju huvitavaid kogemusi. 2008. aasta suve lõpus alustasime kuulekuse treeninguid Mari käe all. Mõni aeg hiljem avanes meil võimalus liituda ka Aivo kaitsetreeningu grupiga. Tagasi vaadates olid need väga õiged otsused, Cassy on kenasti edasi arenenud ja nii mõnigi eesmärk reaalsemaks muutunud.

Treeningutega soovime jõuda nii kaugele kui võimalik. Anname endast parima, et jõuda IPO tulemuseni. Jätkame aktiivselt enda harimist ja loodame, et kunagi on meid ka eksamitel või võistlustel näha. Hoiame koos käppa vahvatele trennikaaslastele ja soovime Teile palju edu!

(kevad 2009)